• Επικοινωνία
Παρασκευή, 24 Απριλίου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Gossip

Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός: Από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα ευχαριστώ στους συλλόγους και τον κόσμο!

17 Μαρτίου 2024
in Gossip, Επιλεγμένα
Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός: Από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα ευχαριστώ στους συλλόγους και τον κόσμο!
Share on FacebookShare on Twitter

Ο “βασιλιάς” γελειοποίησε και την βραδινή παρέλαση του Καρναβαλιού αλλά οι καρναβαλιστές και…υπό βροχή τα έδωσαν όλα!!

*Δρεμίζης – Τσέπελης των Βατράχων και Αντιδήμαρχος του Καρναβαλιού: Οι μόνοι που….χειροκρότησαν τον … “βασιλιά” τους!!!

*”Αίσθηση” και ¨θυμηδία”  απο τις δηλώσεις της … “βασίλισσας” του ανεψιού Τσέπελη στην εκπομπή του Παπαδάκη οτι θέλει να γίνει …. Δήμαρχος Ξάνθης! 

Η βροχή και ο άστατος καιρός δυστυχώς δεν βοήθησαν ούτε στην βραδινή παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2024, του Σάββατο το βράδυ.

Παράλληλα με τα τραγελαφικά και την….”ατραξιόν”  που μας επιφύλαξε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού (!) Τσέπελης εμφανίζοντας τον θεσμό να εκπροσωπείται από τον γυρολόγο  “βασιλιά, που το μεσημέρι της ίδιας μέρας βρίσκονταν για καφέ με τον….Φανουράκη Μικέλ στο Μικέλ!!!

 Ενώ “θυμηδία” εξακολουθούν να προκαλούν στην τοπική κοινωνία οι “δηλώσεις” της “βασίλισσας” του Τσέπελη  όταν σε σχετική ερώτηση στην εκπομπή του Παπαδάκη εξέφρασε την “χαρά” …γιατί όχι, να γίνει και….Δήμαρχος Ξάνθης, λόγω των προσόντων και της κουλτούρας που διαθέτει!!! 

Απίστευτα και αστεία δηλαδή πράγματα που δεν συνέβαιναν ούτε επί Ηλία Ασκαρίδη – Φανουράκη!!!

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: Μπράβο στους συλλόγους, μπράβο στον κόσμο!!! 

 

 

Ωστόσο οι σύλλογοι, οι αυθόρμητοι καρναβαλιστές και ο κόσμος της Ξάνθης  που κατέβηκε στην πλατεία και πάλι τα έδωσαν όλα, με τον Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό να ευχαριστεί από την καρδιά του, “συλλόγους και κόσμο γιατί  με την ενεργό παρουσία και ζωντάνια τους απέδειξαν ότι θέλουν να στηρίξουν τον θεσμό και να τον κρατήσουν όρθιο…!

Δυστυχώς την εκδήλωση ωστόσο “γελειοποίησε” και πάλι ο “αυτοαποκαλούμενος …”Βασιλιάς” του Καρνάβαλου που ανέβηκε μάλιστα μόνος  στην….εξέδρα και υπό το “βλέμμα” του Αντιδήμαρχου  Πολιτισμού ‘ Βάτραχου Τσέπελη και του Γιάννη Δρεμσίζη ήταν οι μόνοι που τον ….χειροκροτούσαν!!!  Από κάτω. Παρωδία επί εξέδρας και μάλιστα χωρίς λόγο…

Μπράβο κι από μας στους συλλόγους και συμμετέχοντες που προσπάθησαν έστω και χωρίς ψυχολογία οι περισσότεροι από το φετινό φιάσκο, να δώσουν τον καλύτερο εαυτός τους.

 

Σημειώνουμε οτι την παρέλαση μετέδωσε ζωντανά το Next tv με εκπληκτικό παρουσιαστή τον Δημήτρη Πετρόπουλο , ενώ παρακολούθησε μέσα στον κόσμο με την σύζυγο και συνεργάτες του ο δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός, χορεύοντας κι αυτός στους ρυθμούς του Ξανθιιώτικου Καρναβαλιού 2024.

Από το Μαχητή Θράκης.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Με τον πατέρα του δούλευε ο 15χρονος που έπεσε από τον 5ο όροφο και σκοτώθηκε

Επόμενο Άρθρο

Αλεξανδρούπολη: Σπαραγμός στην κηδεία του 15χρονου Γιάννη που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Επόμενο Άρθρο
Αλεξανδρούπολη: Σπαραγμός στην κηδεία του 15χρονου Γιάννη που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Αλεξανδρούπολη: Σπαραγμός στην κηδεία του 15χρονου Γιάννη που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής και έξι λαθρομετανάστες στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής και έξι λαθρομετανάστες στην Εγνατία Οδό Ξάνθης - Καβάλας

Ολοκληρώθηκε η παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2024 – Δείτε φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε η παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2024 - Δείτε φωτογραφίες

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης