Όντως η συγκέντρωση του Στράτου Κοντού στο δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης το βράδυ της Τετάρτης, ήταν συγκλονιστική όχι μόνο εξ’ αιτίας της κοσμοσυρροής της, όσο του παλμού και ενθουσιασμού του κόσμου. Το ‘χει το παιδί…! Ηγέτης και χαρισματικός!
…..
*Ω! Τι κόσμος μπαμπά… αλλά ω… τι παλμός!!! Τέτοια κοσμοσυρροή (γεμάτο φουλ το αμφιθέατρο, το φουαγιέ αλλά και έξω από το δημοτικό αμφιθέατρο), αυτό που ωστόσο ήταν το πιο συγκλονιστικό.
Ήταν ο παλμός και το χειροκρότημα!!! Αποθέωση για τον χαρισματικό Στράτο Κοντό κατά γενική ομολογία, αφού το ‘χει…όπως και να το κάνουμε!)
…..
*Ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης έδωσε το παρόν στην συγκέντρωση του Στράτου Κοντού το βράδυ της Τετάρτης μαζί με την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. Μαίρη Τσιακίρογλου που ήρθε 2η στις τελευταίες εκλογές και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαρούμενη…
Χαρακτηριστική και η φωτογραφία.
……
*Στην πρώτη σειρά είδα επίσης μαζί με τον Αλέκο Κοντό και τον μαχητικό πρώην Δήμαρχο Σταυρούπολης Γιάννη Τσεγγελίδη ΄που περιμένει ακόμη το…δημόσιο Debate με τον Τσέπελη και φυσικά απάντηση δεν πήρε…
……
*Μα εδώ βρε Γιάννη ο Τσέπελης φοβήθηκε και δεν τόλμησε να πάει στο debate των υποψηφίων δημάρχων…ενώ υποτίθεται θα πήγαινε κι είναι ανοιχτός, οπότε τι περίμενες; Να ανταποκριθεί;
…….
*Πάντως αν με ρωτάτε με το χέρι στη καρδιά, το περισσότερο χειροκρότημα –σείστηκε η αίθουσα- το έφαγαν τέσσερα πρόσωπα με πρώτο τον πρώην αντιδήμαρχο Γιάννη Ζερενίδη που όχι μόνο παραιτήθηκε από την έμμισθη θέση του, αλλά έδωσε πίσω και την έδρα του στον Τσέπελη, κάνοντας και την μεγάλη αποκάλυψη για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξάνθης .
……
*Και βέβαια η συνέντευξη του Γιάννη Ζερενίδη με τον Πάνο Παπαδόπουλο ήταν και η συνέντευξη θα έλεγαν των εκλογών 2023 αφού αποκάλυψε ότι όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ξάνθης με ευθύνη του Δημάρχου που είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος, ΠΑΡΑΝΟΜΑ λειτουργούν!!! Και ο Θεός να βάλει το χέρι του να μη συμβεί κάτι γιατί ειδικά με την ασφάλεια των παιδιών δεν πρέπει να παίζει κανείς!
……
*Αυτός επίσης που πήρε φοβερό χειροκρότημα ήταν ο πρώην αντιδήμαρχος του Τσέπελη Σιαμπάν Μπαντάκ που επίσης πριν 1.5 χρόνο υπέβαλε βροντερή παραίτηση!!!
Και έκανε αρχηγική εμφάνιση. Νέος άνθρωπος, σοβαρός, επιχειρηματίας και σίγουρα το ότι πάει με τον Στράτο Κοντό, σημαίνει πολλά!
Θέλουν ν’ αλλάξουν τον Δήμο Μας που πάει από το κακό στο χειρότερο..
……..
*Και να κλείσω με τον τρομερό Κώστα Τσεγγελίδη, το ειδικό σύμβουλο που κυριολεκτικά «πέταξε» την αντιμισθία των 1600 ευρώ με επιστολή που έστειλε πριν δύο χρόνια, λέγοντας εγώ δεν μπορώ να πληρώνομαι να κάθομαι!!!
Και έφυγε!!! Όχι σαν κάποιους άλλους που έκαναν το Δήμο Ξάνθης, δικό τους «μαγαζί» και ενώ στις εκλογές του 2019 «ζούσαν» με….δανεικά κι αγύριστα, τώρα προκαλούν και την νοημοσύνη μας με τον πλουτισμό τους!!!
Άλλως θα ήταν….άνεργοι! Κι ο νοών νοείτω..
……
*Κι ένα τελευταίο. Ενθουσιασμένος από την μεγάλη κοσμοσυρροή και τον κόσμο στο δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης ο Μπάμπης Ευστρατίου δείτε την ανάρτηση που έκανε:
(φώτο το ανθρώπάκι»
*Χαράλαμπος Ευστρατίου
Σήμερα η Ξάνθη έδωσε το μήνυμα ποιόν θέλει για Δήμαρχο !!!
Η Συνέχεια στις 8 Οκτώβριου
……
*Απίστευτος Πάνος Παπαδόπουλος, Έκανε χθες Ανοιχτή γραμμή φορώντας ένα υπέροχο γαλάζιο πουκάμισο με το σήμα της….Αερολέσχης Ξάνθης!
Αυτό το πουκάμισο που φοράω τους είπε, μου το έκανε δώρο ο Μάριος Δραγουίδης το 2002 στα παλιά γραφεία του «Μαχητή» στο παζάρι!!
……
*Και η ΕΛΜΕ Ξάνθης “άδειασε” την Διευθύντρια του 3ου Λυκείου Γλυκερία Νότα που χρησιμοποίησε το σχολείο για την προεκλογική “προπαγάνδα” του Τσέπελη!
«Σίγουρα, το σχολείο δεν είναι χώρος άγρας ψηφοφόρων και οπαδών! Θα επιθυμούσαμε να αναλάβει η πολιτεία την παροχή αυτού του μηχανήματος που σώζει ζωές για ΟΛΑ τα σχολεία…!, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της.
(σ.σ. κι όχι ένας χορηγός επιχειρηματίας προεκλογικά!)
……
*Συγκεκριμένα ΕΛΜΕ Ξάνθης με δημόσια ανακοίνωσή της, κατήγγειλε την διευθύντρια του 3ου Λυκείου Ξάνθης Γλυκερία Νότα, υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019 και τώρα του…. Τσέπελη, γιατί χρησιμοποίησε το σχολείο για την…προεκλογική της καμπάνια και την προβολή του νέου “ηγέτη” της, αποκαλύπτοντας μάλιστα την αντίδραση των άλλων καθηγητών!
……
*Αναλυτικά η αντίδραση της ΕΛΜΕ Ξάνθης για την δωρεά απιδινωτή μέσω προεκλογικής καμπάνιας, αναφέρει τα παρακάτω:
«Δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με τη δωρεά απινιδωτή σε σχολείο της Ξάνθης από συμπολίτη μας περιγράφουν τη «σεμνή» τελετή παράδοσης του απινιδωτή στον χώρου του σχολείου.
Τα δημοσιεύματα συνοδεύονται από φωτογραφίες του δωρητή με τη διευθύντρια του σχολείου, μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του εν λόγω σχολείου, τον Δήμαρχο Ξάνθης και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ξάνθης, απαξάπαντες υποψήφιες και υποψήφιοι του συνδυασμού του δημάρχου κυρίου Τσέπελη.
Μάθαμε ότι η τελετή είχε σχεδιαστεί να γίνει παρουσία των παιδιών και του διδακτικού προσωπικού αλλά, την τελευταία στιγμή, απετράπει μετά την παρέμβαση εκπαιδευτικών.
Ως σωματείο, θα επιθυμούσαμε να αναλάβει η πολιτεία την παροχή αυτού του μηχανήματος που σώζει ζωές για ΟΛΑ τα σχολεία.
Ωστόσο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε, κατ’ αρχάς, τον δωρητή για τη γενναιοδωρία του η οποία, όμως, θα ήταν εξίσου σημαντική αν γινόταν δύο εβδομάδες αργότερα, μετά το πέρας των εκλογών στις οποίες είναι υποψήφιος.
Θα καλούσαμε τις υποψήφιες και τους υποψήφιους από όλες τις παρατάξεις να σέβονται τον χώρο του σχολείου όπου και οι ίδιες/οι πασχίζουν να μεταδώσουν στα παιδιά τις αρχές της Δημοκρατίας, τον ορθολογισμό και την κριτική σκέψη, εν ολίγοις, να πραγματώσουν το ρόλο του σχολείου που είναι να δημιουργήσουν πολίτες. Σίγουρα, το σχολείο δεν είναι χώρος άγρας ψηφοφόρων και οπαδών.
ΕΛΜΕ Ξάνθης».
Τα σχόλια για σας.
ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Ειλικρινά απορώ και το λέω και στον φίλο μου τον Χρήστο Χριστοφόρου, γιατί δεν έβαλε με τον Τσέπελη υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο πρώην δήμαρχος επί επταετίας Γιάννης Αγκόρτσας κι έβαλε τον γιο του Απόστολο που βαρύνεται και με το αδίκημα της Απάτης με τελεσίδικη απόφαση και δεν αποκλείεται για το ίδιο αδίκημα να ξανακαθίσει…!
Ο Γιάννης Αγκόρτσας θα ήταν το απόλυτα τέλειο δίδυμο με τον Τσέπελη για να «διοικήσουν» τον Δήμο Ξάνθης με το σύνθημα μάλιστα «Δύναμη για το… ΧΤΕΣ»!
Γιάννης Αγκόρτσας, Αλέξης Νταμπουρατζής, Μούρκας μαζί με τον Τσέπελη θα μπορούσαν να… «μεγαλουργήσουν»!
Και φυσικά την πρόταση την κάνω στον φίλο μου τον Χρήστο με χιούμορ… διότι τώρα που ξανάγινε φίλος με τον Δάγκα…
Μπορώ να χρησιμοποιήσω και το σύνθημα που κυριαρχούσε επί Σγουρίδη…
-Όποιος πάει με τον Δάγκα, τον τρώει η… μαρμάγκα!
Η ΚΑΤΙΝΑ





