-Ο Πάνος Παπαδόπουλος έβγαλε στον αέρα την πανηγυρική αθώωση του κυνηγού ενώ αποκάλυψε ότι η δίκη έγινε 7 Μαρτίου 2023 και η Άννα Μαρία που έκανε την μηνυτήρια καταγγελία, δεν τόλμησε να εμφανιστεί στο δικαστήριο!
Αποφεύγοντας εντελώς να ακολουθήσει τις ύβρεις και τον πανικό της γνωστής Άννας Μαρίας Ζαφερειάδου με το μικρό σχόλιο, «εγώ δεν ασχολούμαι με «ξεκατινιάσματα» αλλά με ντοκουμέντα, ο Πάνος Παπαδόπουλος παρουσίασε χθες ένα ακόμη ντοκουμέντο.
Συγκεκριμένα στην αρχή της «Ανοιχτής Γραμμής» αφού επανέλαβε το «ρεπορτάζ» που έκανε η ίδια η Άννα Μαρία Ζαφειάδου έξω από το δικαστήριο, είπε ότι ενώ την ρωτάει, τι έγινε με εκείνο το δικαστήριο που έλεγε ότι αναβλήθηκε για τον… Απρίλιο 2023 και δεν πήρε απάντηση…
Απάντησε ότι ο κυνηγός τον οποίο διέσυρε και συκοφάντησε με ψευτιές στην κάμερα του Next tv μετά από ρεπορτάζ που έκανε, αθωώθηκε τελικά από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης, ενώ ακυρώθηκε και το πρόστιμο των 8.000 ευρώ που η ίδια σύμφωνα με τις δηλώσεις της, είχε αναφέρει ότι του επιβλήθηκε!
ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΟΥ ΣΤΙΣ 2/2/2023
Συγκεκριμένα στις δηλώσεις της στο Next tv στις 2 Φεβρουαρίου 2023 είχε αναφέρει μεταξύ άλλων τα παρακάτω:
«Είμαστε εδώ στα δικαστήρια για τον κυνηγό που είχε αλυσοδεμένα τα σκυλιά του Σημαίνει αρπακτική κακοποίηση, έχουν επιβληθεί πρόστιμα 8.000 εύρω περιμένουμε την διαδικασία του αυτόφωρου αυτός ο άνθρωπος όπως και οι περισσότεροι εδώ και 20 χρόνια, υπάρχει Νόμος κατά τις αλυσοδέσεις, συνεχίζουν και έχουν τα ζώα τους δεμένα. Αυτό απαγορεύεται διά Νόμου και είναι ανήθικο. είναι κάτι βάρβαρο, τα ζώα έχουν ανάγκη να κινηθούνε ελπίζουμε αυτά να ακουστούνε και ο εισαγγελέας να κάνει αυτό που πρέπει, να αποδοθεί δικαιοσύνη για όλα τα ζώα που είναι δεμένα στην ελληνική επαρχία».
-Δυο λόγια για το καταφύγιο.
«Το καταφύγιο μας είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα μας δίνουν συγχαρητήρια και τα ξένα σωματεία από Αυστρία Ολλανδία κτλ. θεωρείτε ένα πρότυπο καταφύγιο δεν χρηματοδοτούμαστε από κανέναν έχουμε 120 ζώα δεν βοηθάει ούτε ο δήμος ούτε οι φορείς για στειρώσεις κτλ. Όλα είναι από την τσέπη μας… έχουμε κάνει ένα μικρό μαγαζάκι μας φέρνουν πράγματα πουλάμε και με αυτό το τρόπο συντηρούμε το καταφύγιο μας».
-Το δικαστήριο αναβλήθηκε για τον Απρίλιο, είχε πει τότε η Άννα Μαρία Ζαφερειάδου!
ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ
Τι δεν είπε όμως στις 2 Φεβρουαρίου 2023 η Άννα Μαρία Ζαφειριάδου.
- Η Κτηνιατρική μετά από αυτοψία και επιτόπιο έλεγχο διαπίστωσε ότι δεν τίθεται θέμα κακοποίησης ζώων με έκθεση που απέστειλε στην Εισαγγελία Ξάνθης
- Το δικαστήριο έγινε 7 Μαρτίου 2023 και όχι τον Απρίλιο…
- Και φυσικά μετά και την έκθεση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, αθωώθηκε πανηγυρικά ο κατηγορούμενος Και φυσικά διαγράφηκε και το διοικητικό πρόστιμο των 8.000 ευρώ.
Μάλιστα όχι μόνο δεν διαπιστώθηκαν τα αδικήματα, αλλά και κρίθηκε ότι τα ζώα είναι σε εξαιρετική κατάσταση!
Σύμφωνα με τα όσα μας είπε εξ’ άλλου η γνωστή πληρεξούσια δικηγόρος Λίτσα Μιχαηλίδου:
«ΤΟ ΑΥΤΌΦΩΡΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΑΟΥ.
Στις 2-2-2023 ΑΝΑΒΛΗΘΗΚE ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ.
ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.
ΤΑ ΖΩΑ, ΚΡΙΘΗΚΕ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΑΘΩΟΣ.
Η ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ»
ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ –Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ
ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΕ






