Δηλαδή αν κατάλαβα καλά με την σύμπραξη που έκαναν Σάκης Κριτσίνης και Δημήτρης Δόντσος να κατέβουν μαζί στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το… «ζόρι» έσπρωξαν τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη να επανεκλεγεί με μεγαλύτερη …άνεση από την πρώτη Κυριακή;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την θαυμάσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ξάνθης στον Αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων για την Πανσέληνο της Τρίτης, ευχαρίστησε με ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Στέλιος Μωραΐτης.
Ιδού αυτούσια η ανάρτησή του στο fb που συνοδεύτηκε μάλιστα και με φωτογραφία του με τον Χριστόδουλο Τοψίδη με τον οποίο κατεβαίνει υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης στις Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
…..

*Αυτούσια η ανάρτηση του Στέλιου Μωραίτη:
«Ο τόπος μας είναι ευλογημένος!!!!!
Πλήθος κόσμου απόλαυσαν την Πανσέληνο εκεί που έζησαν, δίδαξαν και άφησαν μια τιτάνια πολιτιστική κληρονομιά σε όλους εμάς!!!!, Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και οι ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ της Αβδηρίτικης Σχολής!!!!!!!!
Καθώς και τα πολύ βραβευμένα Κρασιά της Ξάνθης μας!!!!!!
Ευχαριστώ θερμά την εφορία αρχαιοτήτων και όλους τους υπαλλήλους, τους επιχειρηματίες με τα εκλεκτά ΚΡΑΣΙΑ, ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ ΚΑΡΑΚΟΣΤΑ, ΣΓΟΥΡΙΔΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΎΛΟΥ (Μαύρα Νερά).
Όλους τους υπαλλήλους και αι συναδέλφους του Διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ.
Την “ψυχή” της εκδήλωσης σύμβουλο του Επιμελητηρίου κ Άνθη Παναγιώτου!!!
Τους Τεράστιους!!!! και ποιοτικούς!!!! καλλιτέχνες υπό την “σφραγίδα” του κ Αντώνη Μουσαδέ!!!!!!
Κυρίως όμως τους χιλιάδες επισκέπτες που “πλημμύρισαν” με την παρουσία τους τον αρχαιολογικό χώρο Αβδήρων και μας τίμησαν με την παρουσία τους!!!!!
….

*Σημειώνω ότι την εκδήλωση του ΕΒΕ Ξάνθης στον Αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων για την Πανσέληνο της Τρίτης, τίμησε με την παρουσία της η πολιτευτής της Ν.Δ. και Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου, ο αντιδήμαρχος Αφεντούλης Τσακιρίδης και πολλοί άλλοι.
Η φώτο από την εκδήλωση της συναυλίας.
……
*Και η ανάρτηση της Μαίρης Τσιακίρογλου που έδωσε το παρόν σε μια ακόμη εκδήλωση και δεν είναι….άφαντη αλλά παρούσα πανταχού!
«Mary Tsiakiroglou: Απο τον πανέμορφο αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων καλό και ευλογημένο μήνα! Ανεξάντλητη η ομορφιά του Νομού μας απο άκρη σε άκρη!
Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Ξάνθης, την Εφορία Αρχαιοτήτων Ξάνθης αλλά και τους οινοπαραγωγούς του Νομού μας για την σημερινή εκδήλωση ανάδειξης του πολιτισμού μας και των τοπικών μας προϊόντων!»
….

*Σημειώνω επίσης ότι την εκδήλωση κάλυψε με πλήρες ρεπορτάζ και το Next tv Θράκη – Μακεδονία προβάλλοντάς την έντονα στα δελτία ειδήσεων της Τρίτης και της Τετάρτης .
Δείτε μια ακόμη φωτογραφία από το Next tv.
….

*Αλλάζω θέμα. Τη στήριξή του στον Δαμιανό Καγγελίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με απόφαση της επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανακοινώνει τη στήριξη του στον Δαμιανό Καγγελίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».
…..

*Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες πάντως ο Δαμιανός Καγγελίδης που ήρθες 3ος ως υποψήφιος βουλευτής στην Π.Ε. Δράμας ήδη ξεκίνησε να καταρτίζει το ψηφοδέλτιό του και έχει μάλιστα κλείσει από τη Ξάνθη ως υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης τον Ανέστη Αντωνιάδη.
….

*Συνεχίζει να «σκίζει» ο Θωμάς Μίχογλου με νέες σημαντικές μεταγραφές για το ψηφοδέλτιό του στο Δήμο Τοπείρου:
Και αναλυτικότερα:
Τον Δήμαρχο Τοπείρου επισκέφθηκε την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 ο κ. Νετζίπ Ογλού Χουσεΐν, όπου συζητήθηκαν τα έργα αναβάθμισης των υποδομών ύδρευσης, οι αποκαταστάσεις οδών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο σύνολο του Δήμου μας, η πορεία του έργου αναβάθμισης του γηπέδου στην Κοινότητα Ερασμίου, καθώς και των παρεμβάσεων που πρόκειται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα στην περιοχή μας.
Ο κ. Νετζίπ Ογλού δηλώνει παρών και έτοιμος να συμβάλλει στις ανωτέρω δράσεις, καθώς θεωρεί ότι όσες παρεμβάσεις έχουν δρομολογηθεί εκτελούνται με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.
Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη τον κ. Νετζίπ Ογλού Χουσεΐν, από τον οικισμό Παλαιό Εράσμιο του Δήμου μας, ο οποίος θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές 2023 με τον συνδυασμό μας. Ο κ. Νετζίπ Ογλού βρίσκεται δίπλα στα καθημερινά προβλήματα και ζητήματα της περιοχής μας με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ





