• Επικοινωνία
Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Ειδήσεις

Άνοιξε ο κύκλος παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε ο Άγης Τάτσης που είχε διαφωνήσει με τον Φίλη, για τον «Τούρκο» βουλευτή Ροδόπης!

27 Ιουνίου 2023
in Ειδήσεις, Επιλεγμένα
Άνοιξε ο κύκλος παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ:  Αποχώρησε ο Άγης Τάτσης που είχε διαφωνήσει  με τον Φίλη, για τον «Τούρκο» βουλευτή Ροδόπης!
Share on FacebookShare on Twitter

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εαυτόν ο Άγης Τάτσης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, προερχόμενο από την Προοδευτική Συμμαχία, κλείνοντας με αιχμές την πόρτα πίσω του.

Αναλύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και τα τεκταινόμενα τον ΣΥΡΙΖΑ, «από την πρώτη στιγμή βρέθηκα και βρεθήκαμε αντιμέτωποι στην σταθερή άρνηση της κομματικής γραφειοκρατίας να συμβάλει σε αυτή την μετεξέλιξη.

Άρνηση που συχνά έπαιρνε τη μορφή της χυδαιότητας και του παραλογισμού» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Τάτσης, προσθέτοντας παράλληλα πως «άνθρωποι, ανεπάγγελτοι, παντελώς ανίκανοι να διαχειριστούν και το πιο απλό πολιτικό ζήτημα, κράδαιναν ένα “αριστερόμετρο” με το οποίο προσπαθούσαν να μετρήσουν τον ίσκιο του καθενός».

«Μόνο που μετρούσαν τη σκιά τους το πρωί και όλων των άλλων το βράδυ» περιγράφει το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως «στον ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε και λειτουργεί μία φράξια, η οποία μοναδική στόχευση έχει την καθήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην λογική ενός “καθαρού κόμματος” της δήθεν ριζοσπαστικής αριστεράς, η οποία σε κάθε προσπάθεια του κόμματος για ανάκαμψη, φρόντιζε με δημόσιες παρεμβάσεις στελεχών της να την ακυρώνει».

Σημειωτέον ότι ο ΆγηςΤάτσης είχε διαφωνήσει προεκλογικά με την δήλωση του Νίκου Φίλη για την μουσουλμανική μειονότητα της Ροδόπης και συγκεκριμένα για τον «Τούρκο βουλευτή» Ροδόπης Φερχάτ  Οζκιουρ, κάνοντας λόγο για «πέμπτη φάλαγγα».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Μία προσωπική αποτίμηση.

(και συγνώμη για το σεντόνι)

Αποχώρησα από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το κόμμα που υπηρέτησα από τα μαθητικά μου χρόνια, το 2013, διαφωνώντας με τη δομική συμπόρευση με τη δεξιά. Στον ΣΥΡΙΖΑ εντάχτηκα, μετά την ήττα του 2019, για ευνόητους λόγους. Ανταποκρίθηκα και εγώ και πολλοί σύντροφοι μου στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για διεύρυνση και μετασχηματισμό του κόμματος.

Πίστεψα και προσπάθησα να συμβάλλω στο μετασχηματισμό του, σε ένα σύγχρονο δημοκρατικό, προοδευτικό σοσιαλιστικό κόμμα.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκα και βρεθήκαμε αντιμέτωποι στην σταθερή άρνηση της κομματικής γραφειοκρατίας να συμβάλει σε αυτή την μετεξέλιξη. Άρνηση που συχνά έπαιρνε τη μορφή της χυδαιότητας και του παραλογισμού.

Άνθρωποι, ανεπάγγελτοι, παντελώς ανίκανοι να διαχειριστούν και το πιο απλό πολιτικό ζήτημα, κράδαιναν ένα “αριστερόμετρο” με το οποίο προσπαθούσαν να μετρήσουν τον ίσκιο του καθενός. Μόνο που μετρούσαν τη σκιά τους το πρωί και όλων των άλλων το βράδυ.

Άνθρωποι, που το μόνο προσόν τους ήταν η παλαιόθεν φιλική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Στο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε και λειτουργεί μία φράξια, η οποία μοναδική στόχευση έχει την καθήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην λογική ενός “καθαρού κόμματος” της δήθεν ριζοσπαστικής αριστεράς, η οποία σε κάθε προσπάθεια του κόμματος για ανάκαμψη, φρόντιζε με δημόσιες παρεμβάσεις στελεχών της να την ακυρώνει. Ακυρώνοντας παράλληλα και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Χθες, αυτή η φράξια πέτυχε το στόχο της.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ- Ο Ηλίας Καμπακάκης το Σάββατο 1 Ιουλίου στο My club

Επόμενο Άρθρο

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Επόμενο Άρθρο
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Θάσος: Τουρίστρια πέθανε περιμένοντας το μοναδικό ασθενοφόρο του νησιού

Θάσος: Τουρίστρια πέθανε περιμένοντας το μοναδικό ασθενοφόρο του νησιού

Μήνυμα κατά των ναρκωτικών στη Ξάνθη από το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, δείτε πως φωτίστηκε  το ρολόι! (Φώτο)

Μήνυμα κατά των ναρκωτικών στη Ξάνθη από το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, δείτε πως φωτίστηκε  το ρολόι! (Φώτο)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης