• Επικοινωνία
Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Επιλεγμένα

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Μητσοτάκης, Μπακογιάννη, Χατζηδάκης, Αβραμόπουλος & Σταϊκούρας επισκέπτονται την Κομοτηνή!

2 Ιουνίου 2023
in Επιλεγμένα, Παραπολιτική
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Μητσοτάκης, Μπακογιάννη, Χατζηδάκης, Αβραμόπουλος & Σταϊκούρας επισκέπτονται την Κομοτηνή!
Share on FacebookShare on Twitter

Είναι σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού και φυσικά είναι και θέμα χρόνου πότε θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση. Να περάσει πάντως το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, μολονότι ονόματα διαρρέουν συνέχεια… με τον Φανουράκη όπως πάντα να είναι ο πρώτος ενήμερος!

ΑΛΕΚΤΩΡ

…….

*Η ΔΕΕΠ Ν. Ροδόπης ανακοινώνει ότι ενόψει του προεκλογικού αγώνα και στα πλαίσια  της σωστής επικοινωνίας του προγράμματος της ΝΔ, θα επισκεφθούν το νομό εξέχοντα κομματικά στελέχη.

Συγκεκριμένα:

Στις 9 Ιουνίου η Ντόρα Μπακογιάννη και στη συνέχεια ο πρώην Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης με τον κ. Τάσο Χατζηβασιλείου.

Την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές θα επισκεφτεί τη Ροδόπη ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και έπονται οι πρώην υπουργοί Δημήτρης Αβραμόπουλος και Χρήστος Σταϊκούρας.

-Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί με νεότερη ενημέρωση. «Δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί για μια σταθερή Ελλάδα», τονίζει στην ανακοίνωση της η ΔΕΕΠ Ροδόπης.

…..

*Έσκασε σαν… «βόμβα» αλλά μάλλον ήταν κάτι το αναμενόμενο…!  Δεσμεύονται οι λογαριασμοί του Παναγιώτη Δημητρά – Κακουργήματα και στις ΜΚΟ που διαχειρίζεται Πόρισμα από την Αρχή για το Ξέπλυμα

Ο άλλοτε διευθυντής νυν εκπρόσωπος του Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι έχει χαρακτηριστεί και ως «εθνικός μηνυτής» με πάνω από 400 μηνύσεις –

……

*Σύμφωνα με πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, ο Παναγιώτης Δημητράς, επικεφαλής διαφόρων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), ο οποίος έχει χαρακτηριστεί και ως «εθνικός μηνυτής», εμπλέκεται στη διάπραξη διαφόρων ποινικών κακουργηματικής φύσεως αδικημάτων.

Ο κ. Δημητράς είναι διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), και η ποινική δίωξη είχε ασκηθεί και σε βάρος του Τόμι Όλσεν, ιδρυτή και διευθυντή της οργάνωσης Aegean Boat Report.

Πλέον ήδη διατάχθηκε η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του Παναγιώτη Δημητρά αλλά και των ΜΚΟ που ελέγχει (τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες, κ.λπ.).

Και το μόνο σχόλιο που θα κάνω…!

-Καιρός ήταν! Το δικό μου απλό σχόλιο.

……

*Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής ο Παναγιώτης Δημητράς, μέσω ΜΚΟ στις οποίες ήταν επικεφαλής, έπαιρνε χρηματοδοτήσεις για την υποστήριξη, υποτίθεται, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά τα χρηματικά ποσά τα διέθετε κατά το δοκούν, δηλαδή για άλλους σκοπούς από εκείνους για τους οποίους τα εισέπραττε.

Οι χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ Δημητρά προέρχονταν από ευρωπαϊκούς και άλλους φορείς. Κατά το πόρισμα της Αρχής ο Παναγιώτης Δημητράς φέρεται να έχει διαπράξει αδκήματα κακουργηματικής φύσεως.

Υπενθυμίζω ότι ο  Παναγιώτης Δημητράς κατά διαστήματα έχει εξαπολύσει μπαράζ μηνύσεων σε δικαστές, εισαγγελείς, δημοσιογράφους και δημόσια πρόσωπα, ισχυριζόμενος, ότι πρόκειται για ρατσιστές, ομοφοβικού και άλλα.

…….

*Υπενθυμίζω επίσης  πως στις 20/12/2022 ο Παναγιώτης Δημητράς κλήθηκε σε απολογία από τις αρμόδιες ανακριτικές αρχές, αλλά υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα και για την προσωρινή του κράτηση η μη θα αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες το δικαστικό συμβούλιο. Είχε ασκηθεί ποινική δίωξη και σε βάρος του Τόμι Όλσεν, ιδρυτή και διευθυντή της οργάνωσης Aegean Boat Report.

……

*Συγκεκριμένα η Εισαγγελία της Κω αξιοποιώντας δικογραφία του Λιμενικού Σώματος, παρέπεμψε τον Δημητρά και τον Όλσεν για «συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό να παραλαμβάνει στοιχεία πολιτών τρίτων χωρών, οι οποίοι επιχειρούν παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, προκειμένου να διευκολύνει την παράνομη είσοδο και διαμονή αυτών, αποστέλλοντας στις αρχές τα πλήρη στοιχεία τους και το ακριβές σημείο εντοπισμού τους στη χώρα, προκειμένου οι τελευταίοι να υπαχθούν στις διαδικασίες ασύλου».

Οι κακουργηματικές διώξεις συνοδεύονταν από την επιβαρυντική περίπτωση της τέλεσης των αδικημάτων «κατ’ επάγγελμα, καθώς από την υποδομή που έχει δημιουργήσει (δηλαδή τη λειτουργία της οργάνωσης Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι) προκύπτει πρόθεση επανειλημμένης τέλεσης της πράξης και πορισμός εισοδήματος».

…….

*Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχημάτισε το Λιμενικό της Κω και εστάλη προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω στις 21.7.2021, εμπλεκόμενοι μεταξύ άλλων και για κατ’ εξακολούθηση παράβαση του άρθρου 148 ΠΚ (Κατασκοπεία) και του άρθρου 187 ΠΚ (Εγκληματική Οργάνωση) είναι οι: «ημεδαπός δικηγόρος, πρόεδρος γνωστής ΜΚΟ Παναγιώτης Δημητράς, Τούρκος διακινητής “Fisher”, Οργανωτής-μεταφορέας Solide Tchinda του Pierre (συλληφθείς) και το Ιδρυτικό στέλεχος Ευρωπαϊκής ΜΚΟ Tommy Ohlsen».

Σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, οι μετανάστες ανέφεραν σχετικά με την μεταφορά τους από την Τουρκία στην Ελλάδα ότι ο οργανωτής, που βρισκόταν στη βάρκα μαζί τους, κατόπιν εντολής του Τούρκου διακινητή στην Τουρκία, επικοινώνησε –πριν από τον απόπλου από τα τουρκικά παράλια- τηλεφωνικά με μία ΜΚΟ. Στην ΜΚΟ αυτή γνωστοποίησε την ακριβή ώρα του απόπλου, το δρομολόγιο του ταξιδιού τους, καθώς και τα στοιχεία των μεταναστών.

…….

*Εμπλεκόμενοι σε αυτή την υπόθεση μεταξύ άλλων ήταν, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, ο Τούρκος διακινητής, στρατιωτικός, αξιωματικός του τουρκικού Λιμενικού, Αμπού Ράσουα (Abu Rashua), ο Παλαιστίνιος οργανωτής Αλγκαμπλάν Ραμί (Alghalban Rami), ο Παναγιώτης Δημητράς και ο Τόμι Ολσεν (Tommy Ohlsen) της Aegean Boat Report. Στην δικογραφία αναφέρεται η διαδικασία μεταφοράς των μεταναστών και αποστολής φωτογραφιών σε ομάδα της εφαρμογής Whatsapp, μέλος της οποίας φέρεται να ήταν ο Παναγιώτης Δημητράς.

-Περιμένουμε όλοι μας τις εξελίξεις για ένα πρόσωπο που προκάλεσε ουκ ολίγες φορές την πατρίδα μας με τον ανθελληνισμό του.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ. Ψυχολογική υποστήριξη στους μαθητές που γράφουν πανελλήνιες και στους γονείς τους από το Νοσοκομείο Ξάνθης!

Επόμενο Άρθρο

«ΦΩΤΙΕΣ» ΑΝΑΨΕ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ! Τι απάντησε το «γνωστό» κόμμα DEB, χαρακτηρίζοντας «Τούρκους» τους μειονοτικούς γιατρούς του Νοσοκομείου!

Επόμενο Άρθρο
«ΦΩΤΙΕΣ» ΑΝΑΨΕ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ! Τι απάντησε το «γνωστό» κόμμα DEB, χαρακτηρίζοντας «Τούρκους» τους μειονοτικούς γιατρούς του Νοσοκομείου!

«ΦΩΤΙΕΣ» ΑΝΑΨΕ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ! Τι απάντησε το «γνωστό» κόμμα DEB, χαρακτηρίζοντας «Τούρκους» τους μειονοτικούς γιατρούς του Νοσοκομείου!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση πρέσβεων με τη διοίκηση του ΟΛΑ -Το «παρών» έδωσε και ο Τζορτζ Τσούνης

Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση πρέσβεων με τη διοίκηση του ΟΛΑ -Το «παρών» έδωσε και ο Τζορτζ Τσούνης

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης